Sök
Filters
Close

ÅsaGotland

ÅsaGotland är min egen kollektion. Jag designar och producerar allt i min verkstad på gotland.

När du väljer ett av mina plagg så kommer du alltid att vara naturligt vacker.

Alltid exklusiva naturmaterial och vackra färger.

Lång tröja i merinoull, stor krage

Lång tröja i merinoull, stor krage Stor och mysig tröja som passar alla. Krage som kan dras upp som luva. Tillverkat i 100 procent merinoull
1.595,00 kr

Hanna i merinoull

Poncho Hanna med dubbelvikt stor krage i merinoull.
1.495,00 kr

Lilla pärlan i lin

Stickad poncho i lin dekorerad med glaspärlor. Stor krage.
975,00 kr

Lilla pärlan i Cashmere

Stickad poncho i fin tunn cashmere av högsta kvalité. Jag kompromissar aldrig när det gäller materialval till min produktion. När ni köper ett plagg från mig så ska ni alltid veta att det är 100% naturmaterial av absolut högsta klass.
1.695,00 kr

Hanna i Cashmere

Poncho i Cashmire med stor dubbelvikt krage. Stickad poncho i fin tunn cashmere av högsta kvalité. Jag kompromissar aldrig när det gäller materialval till min produktion. När ni köper ett plagg från mig så ska ni alltid veta att det är 100% naturmaterial av absolut högsta klass.
1.895,00 kr

Poncho Hammars i Cashmere

Poncho i Cashmere. Dekorerad med stor knapp i pärlemor. Stickad poncho i fin tunn cashmere av högsta kvalité. Jag kompromissar aldrig när det gäller materialval till min produktion. När ni köper ett plagg från mig så ska ni alltid veta att det är 100% naturmaterial av absolut högsta klass.
1.595,00 kr

Hjärtevärmare i Cashmere

Hjärtevärmare i Cashmere. Stickad kort poncho i fin tunn cashmere av högsta kvalité. Jag kompromissar aldrig när det gäller materialval till min produktion. När ni köper ett plagg från mig så ska ni alltid veta att det är 100% naturmaterial av absolut högsta klass.
875,00 kr

Sjal med kil i Cashmere

Sjal med kil i Cashmire. Stickad sjal i fin tunn cashmere av högsta kvalité. Jag kompromissar aldrig när det gäller materialval till min produktion. När ni köper ett plagg från mig så ska ni alltid veta att det är 100% naturmaterial av absolut högsta klass.
1.795,00 kr

Filter by:

Clear All
Min: 875,00 kr Max: 1.895,00 kr
kr875 kr1895
Tillverkare